" /> Andirin Belediyesi – 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Andırın Belediyesi Tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anısına Düzenlenen Voleybol Turnuvasında Anacık Takımı Şampiyon Oldu.
Andırın merkez ile mahallelerden takımların yanı sıra komşu il ve ilçelerden toplamda 17 takımın mücadele ettiği turnuva kıyasıya mücadeleye sahne oldu.
17 Takım Arasında Oynanan Voleybol Turnuvasında;
1. Andırın Anacık Takımı
2. Düziçi İstiklal Takımı
3. Osmaniye Andırınlılar Derneği Takımı Oldu.
Turnuva sonunda birinci olan Andırın Anacık Takımına Andırın Belediye Başkanlığı tarafından Koç hediye edildi.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve derece madalyaları Andırın Kaymakamı Haluk Koç, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve ilgili kişiler tarafından verildi.

Bir Mesaj Yazıldı “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

1. Ahmet Kırat-Düziçi İstiklal

Misafirperverliğinden dolayı sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Seneye tekrar görüşmek üzere.

Cevapla