24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı

24 Kasım Cumartesi Günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya tarafından Atatürk Ortaokulu bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunması ile başlayan tören, 26 Kasım Pazartesi Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan program sunumu yapıldı.

Göreve Yeni Başlayanlar Öğretmenler Adına konuşmayı, Şehit Numan Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Merve Erşan yaptı.
Programda, Emekli öğretmenler adına Ali ÖKSÜZ konuşma yaptı ve Emekliye ayrılan öğretmene İlçe Kaymakamımız Emre Dündar, hizmet teşekkür plaketi verdi.
Tiyatro ve Kısa Film Sunumlarının ardından, Şehit Numan Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi ;Edebiyat Öğretmeni Barış Kabalcı yönetiminde Adaylığı Kalkan öğretmenlerin yemin merasimi yapıldı.

Törende, Belediye Başkanımız Baki Tezcan, Tüm Öğretmenlere Çiçek takdim ederek Öğretmenler Gününü Kutladı.