AK Parti Kadirli Yönetiminden Başkan Tezcan’a Ziyaret

AK Parti Kadirli İlçe Yönetimi Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’a 23 Şubat 2017 Perşembe günü nezaket ziyaretinde bulundular.
Çeşitli konularda görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tezcan Andırın’da yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Mustafa Bozdoğan Andırın Belediyesinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini, yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, geçtiğimiz haftalarda yeni göreve atanan AK Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarete AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Mustafa Bozdoğan ve Kadirli İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra AK Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran ile Andırın İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.