AK PARTİ MİLLETVEKİLİ GÜVENÇ’TEN ANDIRIN ZİYARETİ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İç İşleri Komisyonu Başkanı (27. Dönem Milletvekili Adayı) Celalettin Güvenç , AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile Andırın’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyaretlerde ilk olarak Pazar esnafını ziyaret eden heyet 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak dua ve desteklerini istediler.
Kadirli caddesi üzerinde bulunan AK Parti Andırın seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile AK Parti Andırın seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran 27 dönem milletvekilliği için destek istediler.
Andırın Sarıbıyıklı Mahallesinde Annesi vefat eden 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Sarıbıyık’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiler.