ANDIRIN BELEDİYESİ İŞ MAKİNESİNE DOYMUYOR

Andırın belediyesi araç filosuna 13. iş Makinesini  ekleyerek, toplam araç sayısını  65‘e yükseltti.

İlçeye yapılacak olan projelerin takibi için geçen hafta Ankara’ya giden Belediye Başkanı Baki TEZCAN, Türkiye Belediyeler Birliği’nden “HİBE” kepçe alarak ilçeye döndü.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Parti Sözcüsü Mahir ÜNAL Bey ve  Andırın  Belediye Başkanı  Baki Tezcan’ın  girişimleriyle, Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri kapsamında belediyelere destek olan, Türkiye Belediyeler Birliği Andırın Belediyesine  hibe kepçe yardımında bulundu.

Belediye Başkanı Baki TEZCAN, Hizmetlerimizin tüm mahalle ve obalarda en iyi bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemiz konum itibari ile zor bir coğrafyada bulunması nedeniyle normal kapasitemizin 4 katı daha fazla çalışarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetleri yaparken hizmet araçlarına ihtiyacımız var  ve bu  sebep ile Türkiye Belediyeler Birliği’ne yapmış oldukları girişimler sonucunda, birlik tarafından Andırın Belediyesine 2017 model çok yönlü kepçe hibe edildiğini söyledi.

Hidromek Kepçenin Andırın Belediyesine hibe olarak kazandırılmasında emeği geçen ve hiçbir konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü  Tanıtım ve Medya Başkanı Sayın Mahir ÜNAL’a, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ’a ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sayın Hayrettin GÜNGÖR’e  İlçemiz adına çok  teşekkür ediyorum” dedi.