" /> Andirin Belediyesi – ANDIRIN BELEDİYESİ ve BTC İŞ BİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Bakü – Tiflis – Ceyhan   (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketi tarafından desteklenen ve Atatürk Üniversitesi tarafından yürütülen “Geleceğe Doğru Bakmak BTC Boru Hattı Boyunca Sürdürülebilir Kalkınma Projesi” kapsamında Andırın  Belediye Başkanlığı işbirliği ile 27  Mart 2017 tarihlerinde Andırın Şehit Yasin HÖBEK Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda devam eden ve 4 gün (32 saat)  sürecek  eğitime 30 kursiyer katıldı.

Düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere, devletin sağladığı 50 bin TL hibe ve 100 bin TL faizsiz kredi desteğinden yararlanmaya imkan tanıyan ve çalışan yada çalışmayan 18 yaşını doldurmuş olan tüm katılımcılara açıktır.

Belediye Başkanı Baki TEZCAN Uygulamalı Girişimcilik Kursunu ziyaret ederek Kursiyerlere Başarılar diledi. Tezcan; Bu tür projelerin Andırının kalkınmasında ve  Esnaflarımızın gelişmesine büyük yarar sağlayacağını söz konusu eğitim programının faydalı olduğunu ve BTC desteğiyle yeni iş yerlerinin açılabileceğini vurguladı.