ANDIRIN BELEDİYESİ ve TÜGVA’DAN BAYANLARA YÖNELİK KONFERANS

Türkiye Gençlik Vakfı – TÜGVA Andırın İlçe Temsilciliği tarafından Kahramanmaraş milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ve Vaize hanımların katılımı ile “Geleceğin İnşasında Kadının Rolü” temalı bayanlara yönelik konferans düzenlendi.
Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen konferans Tüm Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. TÜGVA Andırın ilçe temsilcisi Sinan Gökşen ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ecz. Nursel Reyhanlıoğlu birer konuşma yaptılar. Video gösterimleri ile devam eden konferans vaize hanımlara ve Milletvekili Reyhanlıoğlu’na bayanlar tarafından yöneltilen konular soru cevaplı sohbet şeklinde devam etti.
TÜGVA Andırın Temsilcisi Sinan Gökşen tarafından Milletvekili Reyhanlıoğlu’na Rahle takdim edilmesinin yanı sıra katılanlara da Andırın Belediyesi ve TÜGVA tarafından çeşitli hediyelerin verildiği konferans sonrası katılımcılar Haştırında bulunan özel bir tesiste yemekte bir araya geldiler.
Konferans öncesi Milletvekili Reyhanlıoğlu’nu karşılayan Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan “Belediye olarak sosyal projeler kapsamında Belediyemiz TÜGVA’nın birlikte düzenlediği konferansa katılım gösteren bayanlarımıza teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde bu tür konferans, söyleşi, panel gibi etkinliklerimiz devam edecek.