BAŞKAN TEZCAN BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Andırın Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği Şehit Aileleri, Protokol Üyeleri ve Muhtarlara yönelik olarak düzenlediği iftar programından sonra Belediye personeli ve aileleri için düzenlenen iftar programı ile devam etti..
Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve eşi Nihan Tezcan hanfendi ev sahipliğinde düzenlenen iftarda Belediye Personeli aynı sofra etrafında iftar yaptılar.
Belediye Meclis üyesi İbrahim Doğan tarafından yapılan duada elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Belediye personeli Adem Orçan içinde dua edildi.
Belediye Başkanı Baki Tezcan, Haştırın Park Otel Tesislerinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, “Paylaşmak, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın, aynı zamanda kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde olma duygularını en güzel şekilde yaşama zamanı olduğunu söyledi.
Belediye personeli ile iftarın geleneksel hale getirildiğine işaret eden Başkan Tezcan, şunları kaydetti “Ramazan Ayında Belediyemiz bünyesinde çalışan kardeşlerimizle, birliğimizi daim etmek üzere Ramazan ayında İftarda bir araya geldik. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Pazar akşamı idrak edeceğimiz Kadir Gecesinin tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ortamına vesile olmasını diliyorum.” Diyerek Kadir gecesini ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
İftar programında çocukları da unutmayan Başkan Tezcan çeşitli hediyeler vererek minikleri mutlu etti.