BAŞKAN TEZCAN MYO PERSONEL ve ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Andırın Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Andırın MYO Personeli ve Okul öğrencileri için İftar düzenledi. Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve eşi Nihan Tezcan hanımefendi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında MYO Personeli, öğrenciler ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili (27. Dönem Milletvekili Adayı) İmran Kılıç aynı sofra etrafında bir araya geldiler.
İftar sonrası İmran Kılıç’ın yaptığı dua ile taçlanan programda, Belediye Başkanı Baki Tezcan, yaptığı konuşmada, “Paylaşmak, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın, aynı zamanda kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde olma duygularını en güzel şekilde yaşama zamanı olduğunu söyleyerek “Belediyemizin düzenlediği İftarla Ramazan ayının bereketi, huzuru ve muhabbeti Şehit ailelerimiz nezdinde tüm İslam âlemi ve Andırın’lı hemşerilerimizin üzerine olsun.” Dedi.
Milletvekili İmran Kılıç ise yaptığı konuşmada eğitim ve öğretimin önemine değinerek öğrencilerin yarının yönetici adayı olduğunu belirtti.
AK Parti Hükümetlerinin en önemli faaliyet konularından biri şehirlerin, ilçe ve mahallelerin yaşanabilir olması için çok büyük çaba sarf ediliyor. Eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kılıç buradan AK Parti Andırın seçim bürosuna geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.