" /> Andirin Belediyesi – BAŞKAN TEZCAN “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

BAŞKAN TEZCAN “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan bir Ramazanı Şerif’in daha sonuna gelindiğinin altını çizen Başkan Tezcan mesajında şunları söyledi: “Dostluk, dayanışma, kardeşlik gibi insani duyguların en yoğun şekilde hissedildiği, sevinç, paylaşma ve kaynaşma günü olan bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız.
Ramazan ayı boyunca millet olarak bir ve beraber olmanın, aynı manevi atmosferi solumanın huzurunu, bereketini yaşadık. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla Belediye Çalışanlarımızla Büyükşehir Belediyemiz nezdinde Andırın Halkı ile aynı sofrada olmanın mutluluğunu paylaştık.
Bayramlar, insanları aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkân sağlamaktadır
Bu duygu ve düşüncelerle Bayramın tüm hanelere, tüm gönüllere, şehrimize, ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet ve selamet getirmesini temenni ederken Andırın Halkının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”