BAŞKAN TEZCAN STK TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Andırın Kaymakamı Haluk Koç Kahramanmaraş, Osmaniye, Kadirli, Antalya Serik’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri Belediye Başkanımız Baki Tezcan ev sahipliğinde istişare toplantısında bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantıya Kahramanmaraş, Osmaniye ve Kadirli ve Antalya Serik’de faaliyet gösteren, birlik, dernek ve platform gibi sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Durmuşoğlu, Kaymakam Koç ve Başkan Tezcan, ortak paydanın Andırın olduğu söylediler.
Sivil toplum kuruluşlarının toplum için önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekildiği toplantıda “Sivil toplum kuruluşları da toplumun sosyal donatılarıdır. Yani sağlıklı ve demokratik bir toplumda sivil toplum kuruluşlarının gücü çok önemlidir. Andırında bu konu da daha da güçlenmekte ve artık her alanda Andırın’ın tarih, kültür ve turizm alanlarında gelişen bir değer olduğunun farkına da varılmaya başlandı. Bunun yanı sıra ilçemizde de sivil toplum konusunda çok önemli mesafeler alındı.
Burada hepimizin ortak paydası Andırın, hep beraberce omuz omuza geleceği inşa etme gayreti içindeyiz. Kaymakamlık, Belediye ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte omuz omuza vererek Andırınımızın sorunlarını çözme aşamasında bir hayli yol kat ettik.
Sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü şehrimizin birçok konusunda yükünü omuzlamaktalar” Denildi.
Sivil toplum kuruluşu temsilcileri söz alarak fikirlerini ve düşüncelerini ifade ederek Andırın için neler yapılabiliri masaya yatırdırlar.