" /> Andirin Belediyesi – BAŞKAN TEZCAN’DAN BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK’A ZİYARET

BAŞKAN TEZCAN’DAN BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK’A ZİYARET

Ankara’da bulunan Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan ve beraberindeki heyetin Ankara’daki ziyaretleri devam ediyor.
Başkan Tezcan Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, Eğitim-Bir Sen Andırın İlçe Başkanı Aykut Türkmen’le birlikte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Başbakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.
Başkan Tezcan beraberindeki heyetle Başbakan Yardımcısı Kaynak’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu ve milletvekillerini ziyaret ederken, bakanlıklarda belediyelerin projelerinin desteklenmesi ve teşviki ve devam eden çalışmaların hızlandırılması konusunda görüşmeler yapıyor.