BAŞKAN TEZCAN’DAN BASIN MENSUPLARINA ZİYARET

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Andırın’da görev yapan yerel, ulusal ve sosyal medyada görev yapan basın mensuplarına ziyaret gerçekleştirdi.
İlk ziyaretini Andırın Postası Gazetesine yapan Başkan Tezcan burada gazetenin kurucusu merhum Mehmet Ali Zengin’i de yad ederek, gazetenin baskı tekniği hakkında bilgiler aldı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü de kutlayan Tezcan gazetenin Sahibi İskender Zengin, Yazı İşleri Müdürü Muammer Coşkun ve Muhabir Murat Menendiz’inde çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Buradan gazeteci Ramazan Özdemir’i işyerinde ziyaret eden Başkan Tezcan Andırın haberlerini ilgi ile takip ettiğini belirterek İlçemizde ve İlimizde yerel, ulusal olarak ve sosyal medya üzerinden gazetecilik görevini yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu çalışma hayatı dilerim” dedi.
Yapılan ziyarete Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Andırın Şube Şefi Huzeyfe Dal ‘da eşlik ederek Gazeteciler gününü kutladı.