Belediye Başkanımız Baki Tezcan, Çalışmaları Devam Eden Modern Belediye Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Andırın yeni belediye hizmet binası çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Başkan  TEZCAN, yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Binanın kaba inşaatının devam ettiğini belirten Başkan Tezcan konuşmasında; “Belediye hizmet binamız Andırın’ın gelişen yüzünü gösterecek bir belediye binası olacak. Önümüzdeki 50 -100 seneye hitap edebilecek büyüklükte ve modernlikte yapıyoruz.

Yıkmış olduğumuz eski  belediye binamız çok kötü durumdaydı  İnşallah yeni belediye hizmet binamız ilçemize yakışacak bir görünümde olacaktır.

Belediye hizmet binamız, Selçuklu Mimarisinde, Zemin + 3 kat olarak Planlanmıştır.

Yeni Belediye Hizmet Binamız 4 Ay sonra  Tamamlanacak ve İnşallah Ocak  ayının içerisinde açılışını yaparak hizmet vermeye başlarız.” dedi.