BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAKI TEZCAN, YEDİKUYULAR KAYAK MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Baki Tezcan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimizle birlikte Büyükşehir Belediyemizin Kahramanmaraş’ımıza kazandırdığı kış turizminin yeni adresi, uluslararası standartlardaki Yedikuyular Kayak Merkezimizde incelemelerde bulundular.

Buyukşehir Belediye Başkani Fatih Mehmet ERKOÇ yaptigi konuşmada; Şehir merkezine 13 kilometre uzaktaki 2 bin 300 rakımlı Yedikuyular bölgesinde yaptığımız ve sosyal tesislerden otoparka kadar her şeyin düşünüldüğü Kayak Merkezimizde, çocuklar, acemiler ve profesyoneller için yaklaşık 7 kilometrelik kayak pistimiz bulunuyor.

Burası hem Kahramanmaraş’ımız hem de bölge için çok önemli. Burası sadece kente değil, Çukurova bölgesine de hitap eden bir alan. Burada inşallah kışın özellikle kar ve kış sporlarıyla ilgili hem eğitim vereceğiz hem de vatandaşlarımızın burada hoşça vakit geçirmesini sağlayacağız.

Yedikuyalar Kayak Merkezi’mize Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımızı davet ediyoruz. İnşallah ileriki yıllarda burası, cazibesi artarak dünya çapında bir kayak merkezi olacak dedi.