BELEDİYEMİZ KAR İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk Hava ve kar yağışı Belediyemiz ekiplerini harekete geçirdi. Andırın İlçemizin Kuzey Mahallelerinde Etkili olan yoğun Kar yağışı nedeni ile Bu Bölgelerde Belediye Ekiplerimiz sabah saatlerine kadar nöbet tutarken, gündüz ise tuzlama ve kar küreme çalışmalarını aralıksız yapıyor.

Andırın İlçemizi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Belediye ekiplerimizi harekete geçirdi.
Kış Mevsiminin girmesinden itibaren hazır halde bekleyen Belediyemiz ekipleri karlı havanın gelmesi ile birlikte çalışmalarına başladı.
Kırsal alanda mahalle yollarının kapanmaması için kar küreme çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz , tuzlama çalışmalarını da titizlikte gerçekleştiriyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Andırın’ın birçok mahallesinde ve ara sokaklarda tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılırken, ana caddelerde bulunan yaya kaldırımları da temizlenerek tuzlanıyor.

BELEDİYE EKİPLERİMİZ 7/24 NÖBETTE

Öte yandan Andırın Belediyemiz Arama Kurtarma Ekibi de, yaşanacak olumsuzluklara karşı Kuzey Mahallelerimizde gece nöbeti tutuyor.
7/24 nöbet turan Belediye ekiplerimiz, Tedbirsiz, Hazırlıksız Yola Çıkan ve Yoğun Kar Yağışı Nedeni ile Kaybolarak mahsur Kalan Sürücüleri ve yolcuları Kurtarma çalışmalarında bulunuyor.
Belediye ekiplerimiz , yollarda ki tehlike ve kar yağışı geçene kadar çalışmalarını gece ve gündüz sürdürecek.