BELEDİYEMİZDEN İKİ MAHALLEYİ BİRLEŞTİRECEK YOL ÇALIŞMASI

Sosyal, Kültürel ve Teknik Belediyecilikte başarılı çalışmalara imza atarak, adından söz ettiren, halkın ihtiyaç duyduğu projelere imza atan Andırın Belediyesi İlçeye mesire alanları kazandırmanın yanı sıra birçok noktada yaptığı mahalle meydanlarına, cami avlularına yaptığı parke döşeme ile birlikte yaptığı yol yapım, genişletme ve sanat eserleri çalışmaları ile göz dolduruyor.
Kuzey Çevre Yolu Çalışması Başladı
Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanılan Kuzey Çevre Yolu niteliği taşıyacak yol çalışma alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Baki Tezcan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti. “Yaptığımız bu yol ile ilçemizin iki mahallesi arasında bulunan kabak tepe mevkiinden bağlantı sağlayarak Pınarbaşı Mahallesi ile Yeni Mahalleyi yapılan bu yolla birbirine bağlamış olacağız.
Bu yol güzergâhında Çocuk park alanları, Kamelyalar, dinlenme alanları, halkımızın spor yapabileceği Spor aletleri de koyacağız. Ayrıca burada geçtiğimiz yıllarda diktiğimiz yüzlerce ağaçla yeşil bir alan oluşmasını da sağladık. Bu bölgede yapılacak park ve mesire alanı mahallelerimize yakınlığı, kolay ulaşılabilir olmasının yanı sıra Asma Köprüye bağlantılı olması ile birlikte görsel olarak ta görenleri memnun edecek bir cazibe merkezi olacak.” Dedi.
Çınargeçidi Mesire Alanı,Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan Şehit Ahmet Bıçakçı piknik ve spor alanının vatandaşların hizmetine sunulmasının ardından başlatılan Şehitler Köprüsünü kendi imkânlarıyla yaparak hizmete sunmasının ardından, Bayrak Tepede inşa ettiği Asma Köprünün her iki yakasında oluşturduğu yürüyüş yolu park ve mesire alanları büyük ölçüde tamamladı.