Bisikletle Keşfet Spor Kulübü Derneğinin Bu Haftaki Durağı Andırın Oldu

Bisikletle diğer sporlar, tarih, kültür varlıkları ve doğayı keşfetmeyi amaçlayan grubun ilk durağı Kesik mevki oldu. Kesik’ten başlayan Bisikletle Keşfet gezisinin ilk durağı Çınargeçidi oldu.
Gezinin ikinci kısmında yanık değirmen köprüsü üzerinden Yeşilyurt barajını boydan boya bisikletle geçen Bisikletle Keşfet grubunun bir sonraki durağı Yeşilyurt Mahallesi oldu. Burada bulunan Kuş Oluğu Pınarında verilen molanın ardından Andırın merkezde İlçe Turu yapan grup Kışlabahçesi dinlencesinin ardından Şehitler Köprüsüne ulaştı. Burada Şehitler Köprüsü ve her iki yakada bulunan piknik alanında pedal çevirdiler.
Buradan Yapımı devam eden ve isim konusunda anket düzenlenen ikinci asma köprüsünü de bisikletlerle geçen grup Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’la bir araya geldi. Burada Andırın doğa, tarih ve kültürünün yanı sıra yapımı devam eden köprü ve Belediye olarak yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Tezcan bölgenin kale ve köprü manzarası, doğa yürüyüş alanları, zengin orman ve bitki çeşitliliği ile cazibe merkezi olacağına inanıyorum” dedi.