KOÇ ÖDÜLLÜ FUTBOL TURNUVAMIZ SONA ERDİ

Andırın Belediyesi ile Andırın Yeşildağsporun ortaklaşa düzenlediği, Belediyemizce Hediye edilen Koç ödüllü halı saha futbol turnuvasında şampiyon Andırın Devlet Hastanesi olmuştur.

İkinci Şehit Numan Öksüz İmam Hatip Lisesi 3. İse Anadolu Gençlik takımları olmuştur. Birinci olan Andırın Devlet Hastanesi ne kupasını ilçe Kaymakamımız Sayın Haluk Koç, ikinci olan Şehit Numan Öksüz İmam Hatip Lisesine Belediye Başkanımız Sayın Baki Tezcan 3.olan Anadolu Gençlikspora kupasını Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran vermiştir.

Turnuva sonunda açıklama yapan Andırın Yeşildağspor kulüp başkanı Altan Özer turnuvaya sponsor olan maddi manevi destek olan Belediye Başkanımız Baki Tezcan Beye teşekkür ederek önümüzdeki günlerde ilçemizde koç ödüllü voleybol turnuvası düzenleneceğini ve Andırın halkını eski günlerde olduğu gibi Belediye Başkanımızın desteği ile sporla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.