MUHTARLAR ANDIRIN BELEDİYESİ İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

İftar programlarını sürdüren Andırın Belediyesi, Belediye Başkanı Baki Tezcan ve eşi Nihan hanımefendi ev sahipliğinde Şehit aileleri, Protokol üyeleri ve MYO Personel ile Okul öğrencilerine verdiği iftardan sonra Mahalle Muhtarlarını iftarda bir araya getirdi.
Haştırın Park Otel tesislerinde düzenlenen iftar programına, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Belediye Meclis Üyeleri ile Muhtarlar ve aileleri katıldı.
Başkan Tezcan, ortaya koyulan tüm projelerde büyük bir özveri içerisinde gece gündüz çalışan Belediyenin Mahallelerde ki  gözü kulağı olan Muhtarlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Belediye Meclis Üyesi İbrahim Doğan’ın yaptığı Dua ile taçlanan İftar sonrası muhtarlarla iştişarelerde bulunan Başkan Tezcan “Belediyemiz ev sahipliğinde bu güzel Ramazan akşamında muhtarlarımızla iftarda bir araya geldik. “Katılımlarınizdan dolayı, iftar saatinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyor, hepinize hayırlı Ramazan’lar diliyorum. Ramazan ayının bereketi, huzuru ve muhabbeti Muhtarlarımız nezdinde tüm Andırın’lı hemşerilerimizin üzerine olsun.” Diyerek Muhtarlarla uyum içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.