Sıfır Atık ve Çevre Projeleri Toplu Açılış töreni

Belediye Başkanı Baki TEZCAN , beraberinde Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın katılımı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara Ticaret Odası Congresium Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık ve  Çevre Projeleri Toplu Açılış törenine katıldı.

Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın Video Telekonferans Yöntemi ile Kahramanmaraş ilimize Bağlandığı 137 Milyon TL’lik Yatırım Bedeli ile Türkiye’nin En Modern Atık Su Arıtma Tesisinin Açılışını Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal, Milletvekillerimiz, Milletvekili Adaylarımız, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin Katılımı ile Gerçekleştirildi.