SODES’le Umuda Uzanan Eller ve Mesleğimi Öğreniyorum Emeğimle Kazanıyorum Sergisi Açıldı

Belediye Başkanımız Baki Tezcan SODES’le Umuda Uzanan Eller ve Mesleğimi Öğreniyorum Emeğimle Kazanıyorum Sergisine Katıldı
Andırın İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Belediye Başkanımız Baki Tezcan, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Aslan, Ak Parti Ilce Başkanı Yunus Emre Dalkıran’ın açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun temennisinde bulundukları açılışta el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
2017 SODES projeleri kapsamında desteklenmeye değer görülen Andırın Kaymakamlığı SYDV tarafından yürütülen SODES’le Umuda Uzanan Eller ve Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Mesleğimi Öğreniyorum Emeğimle Kazanıyorum projelerinin finalinde sergilenen bir birinden güzel ürünler göz doldurdu.
ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Kaya ilçe daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşların katılım gösterdiği sergi sonunda katılımcılara aşure ikramı yapıldı.