TÜGVA KAHRAMANMARAŞ İL TEŞKİLATI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı ) Kahramanmaraş İl Teşkilatı bir dizi ziyaret ve istişarelerde bulunmak üzere İlçemizi ziyaret etti.
TÜGVA Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Asım Demirdöğen , İl Teşkilat Başkan Yardımcıları Ali Aksu, Süleyman Can ve Kadir Gülmez’den oluşan heyet ilk olarak İlçe Kaymakamı Haluk Koç’u makamında ziyaret ettiler. Yaklaşık 30 dakika süren ziyaretin ardından Andırın Belediyesine gelen TÜGVA heyeti Belediye Başkanı Baki Tezcan tarafından karşılandı.
İlçe ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran’ı’da ziyaret eden heyet, Eğitim Bir -Sen Şube Temsilciliğine’de gelerek çeşitli konularda istişarelerde bulundular.
Belediye Başkanı Baki Tezcan ve Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran’ın katıldığı programla geçtiğimiz günlerde TÜGVA Andırın İlçe Temsilciliğine getirilen Sinan Gökşen ve Teşkilat Başkanı Kenan Şahin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan heyet, ilerleyen zamanlarda TÜGVA Andırın İlçe Teşkilatının’da kurulacağını söylediler.