AÇEK’ten Başkan Tezcan’a Teşekkür Plaketi

Andırın Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneği (AÇEK) Başkanı Murat Dal ve dernek üyelerinden oluşan bir heyet Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’ı makamında ziyaret etti.
Andırın Belediyesinin yaptığı faaliyetlerle ilgili dernek üyeleri tarafından Başkan Tezcan’a sorular yöneltilerek bilgiler alındı.
Andırın merkez ve mahallelerde yapılan çalışmalarla özellikle Şehitler Köprüsünün her iki yakasına yapılan mesire alanı, çocuk parkı ve spor alanının yanı sıra Harboğazında yapılan çalışmalar hakkında detayl ıbilgiler verdi. Başkan Tezcan dernek üyelerine ilçenin en aktif derneklerinden biri olduğunu belirterek ”AÇEK Derneğinin bizleri ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi alması bizleri mutlu etti, bu tür ziyaretlerin karşılıklı olarak devam etmesi bizler için önemlidir” dedi.
AÇEK Dernek Başkanı Murat Dal, 2009 yılında kurulan derneğimiz, ilçemizde yaşanan çevresel ve kültürel sorunları analiz ederek toplum yararına yapabileceğimiz faaliyetler kapsamında çalışmalarına devam etmektedir. Bugün burada sizi ziyaretimiz derneğimiz kurulduğundan bu yana sürekli yaptığımız faaliyetlere destek vererek kendine güvenen ve bu güvenle birçok faaliyeti gerçekleştiren güçlü bir sivil toplum kuruluşu olmamızda katkınız büyüktür diyerek teşekkür ediyoruz dedi.
Andırın Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma Derneğince hazırlatılan teşekkür plaketini Başkan Tezcan’a takdim eden Dal, dernek faaliyetlerimiz siz ilçe yöneticilerimizin ve ilçe halkımızın desteği ile daha güçlü devam edecektir dedi. Başkan Tezcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AÇEK dernek üyelerine teşekkür etti.