BAŞKAN TEZCAN ANKARA TEMASLARINA DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Tanıtım Toplantısına katılan Başkan Tezcan Ankara’daki ziyaretleri devam ediyor.
Başkan Tezcan Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, Eğitim-Bir Sen Andırın İlçe Başkanı Aykut Türkmen’le birlikte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makam odasında ziyaret etti.
Başkan Tezcan beraberindeki heyetle milletvekillerini ziyaret ederken bakanlıklarda belediyelerin projelerinin desteklenmesi ve teşviki ve devam eden çalışmaların hızlandırılması konusunda görüşmeler yapıyor.
Başkan Tezcan “AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimizin önderliğinde ilçemize hizmet götürmek için çabalıyoruz, yaptığımız bu ziyaretler ilçemiz için çok önemli, bizleri makamında kabul eden Sayın, Milletvekillerimize, Bürokratlarımıza, çok teşekkür ediyorum, bizler milletimizin hizmetkârıyız, vatandaşlarımıza müjdeli haberlerle dönmek için ziyaretlerimize davam ediyoruz” Dedi.