BAŞKAN TEZCAN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan milyonlarca öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Okullarda görev yapan yaklaşık bir milyon öğretmen için de 15 günlük tatil başladı.
Andırın Cumhuriyet İlköğretim okulunda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Haluk Koç ve Belediye Başkanı Baki Tezcan Çocuklarla sohbet ederken öğrencilere yaz tatillerini nasıl değerlendireceklerini sordular, minik öğrenciler tatillerini nasıl değerlendireceklerini anlattılar.
Öğrencilerin, dönem boyuncu yaptıkları çalışmanın, harcadıkları enerji ve azmin sonucunda takdir, teşekkür belgeleri Andırın Kaymakamı Haluk Koç, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya ve Protokol üyeleri tarafından verilerek öğrencilerin heyecanına ortak oldular.